Personteller og Statistikk 2017-03-06T15:42:07+00:00

Kamerabasert personteller

Med Axess People Counter 300 får du full kontroll over hvor mange som benytter de forskjellige områdene og fasilitetene i biblioteket – enkelt og oversiktlig.

smartcount300_4

Den intelligente og kamerabaserte persontelleren kan via toveis registrering telle personene som går inn og ut av biblioteket, møterommet, lesesalen eller andre områder hvor det er ønskelig å spore trafikken. Løsningen er integrert med bibliothecas webstatistikkmodul smartadmin (se nedenfor). Det betyr at man på en enkel og oversiktlig måte kan få besøksstatistikk helt ned på timebasis. Man kan for eksempel sammenligne besøkstallene med tall fra adgangen til meråpent bibliotek eller med bruk av selvbetjeningsautomater på biblioteket.

Registreringen skjer i et brukerdefinert område i kameraets synsfelt og styres i kameraprogramvaren. Løsningen gir en tilnærmet 100 prosent sikker statistikk over hvor mange personer som går inn og ut av et område. smartcount 300 monteres vanligvis i taket, på en vegg, over en dør eller i et gjennomgangsområde.

Les mer om kameratelleren.

Se en liten video om kameratelleren:

Statistikk

Axess Smartadmin statistikk- og overvåkningsprogram

Med Axes Smartadmins statistikk- og overvåkningsprogramvare har biblioteket et komplett administrativt verktøy som kan hente ut alle slags statistiske data, oppdatere programvare eksternt og overvåke de mange arbeidsprosessene i bibliothecas RFID-løsninger.

Smartadmin bidrar til å sikre høy oppetid – med verktøyet får dere den daglige oversikten over ulike hendelser, og dere har muligheten til å reagere raskt ved behov.

Smartadmin følger som standard med ved kjøp av bibliothecas selvbetjeningsautomater, sorteringsanlegg og smartbranch 100 – Meråpent bibliotek.

Smartadmin hjelper dere med å styre og overvåke bibliotekets mange arbeidsprosesser – det er kort sagt et uunnværlig verktøy.

Les mer om Axess Smartadmin her.

Kontakt oss


Carsten Scheel

carsten.scheel@axiell.com
Tlf. direkte +45 6122 0105