Personal arbeidsplasser 2017-03-06T15:39:25+00:00

Personalearbeidsplasser

RFID hylleleser – Axess Stock Control 150

Hylleleseren Axess Stock Control 150 er et trådløst verktøy som med stor rekkevidde og høyt tempo gir deg god kontroll over hyllene. Bruk leseren til å spore materialer som er reserverte, utlånte, feilplasserte, meldt bortkomne eller som tilhører et annet bibliotek. Hylleleseren er lett å ta med seg rundt i biblioteket og har trådløs tilgang til biblioteksystemet, for eksempel via en bærbar PC.

Les mer om hylleleseren Axess Stock Control 150.

Axess Staff Station 120 – konverteringsstasjonsmartstation_120

Axess Staff Station 120 er et opplagt valg, både i skranken og som konverteringsstasjon.
RFID-leseren kan leveres frittstående plassert på et bord, til montering under bordplaten eller nedfelt i bordplaten. Løsningen kan integreres 100 prosent med de relevante modulene i biblioteksystemet og brukes til alle arbeidsoppgaver knyttet til utlån, innlevering, fornying, konvertering, kassering, søk m.m. Antennen kan lese av stablede materialer av forskjellig størrelse og tykkelse samtidig.

Axess Staff Station 120 kan også brukes uten å være koblet til biblioteksystemet.

Læs mere om Axess Staff Station 120
.

Smartstation 400

Axess Staff Station 400 – den mobile RFID-leseren

Axess Staff Station 400 er en enkel og brukervennlig RFID-leser – mindre enn et ark i A5-størrelse.

Les mer om Axess Staff Station 400.

Axess Staff Station 750 – konverteringsvognen

Axess Staff Station 750 er utviklet til biblioteker som står overfor en større konverteringskampanje fra strekkode til brikke. Konverteringsvognen er utstyrt med bibliothecas konverteringsprogramvare, PC, skjerm, tastatur og mus, skanner med håndfri betjening og etikettholder til rullen med brikker. Vognen har heve- og senkefunksjon og er lett å flytte rundt. Det medfølgende statistikkprogrammet gjør at dere har kontroll over hele konverteringsprosessen og kan planlegge og sette mål for tidsbruken.

Les mer om konverteringsvognen Axess Staff Station 750.

Kasseapparatet Axess Cash Register

Axess Cash Register en enkel og praktisk kasseapparatløsning for dere som ønsker å ha muligheten til å ta imot betaling i skranken. Systemet styres med funksjonsknapper på den samme PC-en som dere benytter til andre formål i skranken. Kasseapparatet festes under bordplaten, og dermed er det ikke behov for plass til et eget kasseapparat.

Se filmen nedenfor.

Kontakt os


C
arsten Scheel
carsten.scheel@axiell.com
Tlf. direkte +45 6122 0105