Selvbetjenings automater 2017-03-06T15:35:15+00:00

Selvbetjeningsautomater

Utvalget av selvbetjeningsautomater omfatter en rekke løsninger som oppfyller de mange ulike behovene til både små og store biblioteker. Samtidig støtter automatene alt fra strekkoder og EM-etiketter til det siste nye innenfor RFID-teknologi.

Brukervennlig dialog med tydelige instruksjoner og ikoner veileder brukerne gjennom funksjonene på en smidig måte.

Alle automatene er utstyrt med heve- og senkefunksjon.

Flere av automatene kan leveres med en 2D-skanner som blant annet kan lese av strekkoder og QR-koder fra smarttelefoner.

Automatene kan også leveres med flotte Corian(R)-bordplater. I tillegg til at Corian(R)-bordplaten har flott design og holder høy kvalitet, er den svært slitesterk og enkel å vedlikeholde. Den kan også festes uten synlige skjøter.

smartserve_260_USGAxess Kiosk 260

Med Axess Kiosk 260 får biblioteket en liten og smart automat – både til utlån og innlevering. Takket være den fleksible størrelsen er den grei å plassere, enten det er på et bord eller på et av bibliotekets egne møbler.

Automaten har innebygd RFID-antenne, og håndskanner kan kobles enkelt til. Berøringsskjermen og brukergrensesnittet gjør det enkelt for lånerne å bruke automaten.

Automaten, som er attraktivt priset, pakkes og sendes til biblioteket, mens installeringen skjer eksternt fra bibliothecas kontor.

Se databladet her –  og denne korte videoen om automaten:

Axess Kiosk 460

smartserve_460

Vår mest solgte modell – og ikke uten grunn! Automaten er bunnsolid og har lekker design.
Automaten har heve- og senkefunksjon, skjult kvitteringsskriver og en metallramme som beskytter skjermen. Skjermen kan leveres i 19- eller 21,5-tommers format. Den store skjermen gjør det mulig å vise flere materialer på samme skjermbilde – i for eksempel lånerstatus. Automaten leveres med en 2D-skanner. Automaten leveres som standard i grått, men kan leveres i stort sett alle tenkelige farger. smartserve 460 finnes også som vegghengt modell.

Les mer om automaten her.

Axess Kiosk 480

smartserve_480

Axess Kiosk 480 utmerker seg med større bordplate og mer fraleggingsplass enn andre automater. Takket være kledningen på baksiden kan automaten plasseres frittstående hvor som helst i biblioteket.

Automaten kan leveres i en lang rekke farger (grå er standard) – og med bordplate i linoleum eller Corian. Som med Axess Kiosk460 kan skjermen leveres i 19- eller 21,5-tommers format.

Les mer her.

Axess Kiosk 1000

ss1000 standard

Design og funksjonalitet i toppklasse – så kort kan det sies! Utformingen minner om klassisk dansk design, og detaljene er smarte. Med lysbasert teknologi og lys i diverse farger gjør bordplaten det enkelt og greit for brukerne å navigere gjennom og utføre funksjonene i prosessen. Skjermen er romslig, hele 21,5-tommer, og lyset ved skriveren sørger for at brukeren husker kvitteringen. Automaten kan leveres med større bordplate, som bordmodell og i en lang rekke farger.

Les mer her.

Reservasjonsvogn

smartserve_trolley_200_2Axess Trolley 200

Den smarte reservasjonsvognen gjør det lettere for biblioteket å håndtere materialene som er levert i automaten. Det kan for eksempel dreie seg om reserverte eller fjernlånte materialer som personalet ønsker å ta ut av sirkulasjon.

Reservasjonsvognen er utstyrt med en separat innsatsvogn som letter transporten av materialene og lar personalet utføre arbeidet på en mer ergonomisk måte.

Les mer om reservasjonsvognen.

Kontakt oss


Carsten Scheel

carsten.scheel@axiell.com
Tlf. direkte +45 6122 0105